Frumusetea vine cu o nota de plata destul de mare, atat de ordinul zerourilor dar si de ordinul confortului psihic sau emotional. Dupa aparitiile in presa din intreaga lume care a vuit despre cele zece operatii estetice pe care vedeta playboy Heidi Montag si le-a facut intr-o singura zi, aceasta rupe tacerea si face o serie de dezvaluiri socante.
Dupa ce si-a luat soarta in propriile maini si a decis sa apeleze la credinciosul bisturiu, Heidi a reutsat cateceva, pe ici pe colo, prin punctele “esentiale”. Din lista operatiilor, ne aducem aminte de: ridicarea sprancenelor, reducerea barbiei, indreptarea urechilor, injectiile cu grasime in pometi si buze, injectiile cu Botox, rinoplastie, liposuctia gatului, a taliei si a coapselor si nu in ultimul rand marire sanilor si a feselor.
In urma atator interventii, Heidi a declarat faptul ca a devenit foarte ciudata in comportamentul referitor la cei din jurul, nu mai agreaza sa fie imbratisata si asta din cauza fragilitatii trupului ei. Lucrurile relativ simple de odinioara implica acum eforturi deosebite din partea vedetei. Aceasta declara ca nu mai poate sa faca jogging sau niciun fel de miscare alerta, nici macar fitness sau exercitii de intretinere din cauza sanilor care au trecut de la cupa “E” la “F” iar uneori chiar si cu sutienele potrivite ii este destul de greu.
In ceea ce priveste zvonurile rautacioase despre o eventuala despartire de sotul ei, Spencer Pratt, Heidi declara faptul ca acestea nu fac nimic altceva decat sa ii creasca popularitatea si sa o amuze. Ea nu pare catusi de putin afectata de criticile presei, de terminarea reality-show-ului “The Hills” sau de faptul ca se va muta undeva in Spania (desi nu vorbeste nicio boaba spaniola) pentru o perioada de liniste in viata ei agitata.
Si atunci rasare o intrebare fireasca in mintile noastre ‘crete’: de ce a ales totusi sa isi supuna corpul unui maraton de operatii de infrumusetare daca oricum intentiona sa se retraga din lumina reflectoarelor?
Heidi Montag leaves Villa Blanca after filming The HIlls wearing barely there khaki shorts and hot pink heels

Foto: picapp.com

(citeste feminismele Emmei pe www.fhem.ro)

Leave a Reply