Rihanna este luptatoarea din spatele tatuajelor cu steluta. In cadrul unei conferinte de presa tinuta cu ocazie promovarii ultimului album, cantareata mai trece in revista un desen tribal.
Rihanna Promotes Rated R In Seoul

Megan Fox, sau viitoarea Angelina Jolie a Hollywood-ului, este o prezenta intotdeauna excentrica si senzuala in acelasi timp. Actrita are un tatuaj cu Marilyne Monroe, simbolul frumusetii si feminitatii, pe mana dreapta, tatuaj care a fost “inaugurat” cu ocazia promovarii filmului sau “Transformers: Revenge Of The Fallen”.
Transformers: Revenge Of The Fallen - Germany Premiere

Numeste-l Omul-foarfeca, Piratul din Caraibe sau Palarierul nebun.. Johnny Depp contiuna sa fie un zeu  si un sex-simbol universal al nonconformismului si unul dintre cele mai hot vedete ale ecranului. Tatuajele nu fac nimic altceva decat sa ii scoata in evidenta trasaturile si atitudinea de bad boy, care i se potriveste la fix.
Johnny Depp greets hundreds of waiting fans as he leaves the Ed Sullivan Theater "Pirates Of The Caribbean 2: Dead Man's Chest" French Premiere

Piesa de rezistenta trebuie sa vina direct din partea unei profesioniste in arta tatuajelor, nici mai mult nici mai putin decat  Kat Von D care si-a facut aparitia anul trecut la premiile Choice “imbracata” in propria creatie.

Britney Spears attends the Teen Choice 2009 Awards in Los Angeles

…..iar eu care credeam ca un fluturas este un tatuaj destul de indraznet!

Foto: picapp.com

(citeste feminismele Emmei pe www.fhem.ro)

3 Comments

  1. wow power leveling says:

    thanks !! very helpful post!

  2. Summer Camps says:

    Maybe you should make changes to the page name title Envy » Blog Archive » Tatuajele vedetelor to more catching for your content you write. I liked the blog post yet.

  3. halloween costumes 2011 says:

    Its excellent as your other content : D, appreciate it for posting .

Leave a Reply