Makeup artistii profesionisti spun ca daca ai o baza de machiaj perfecta, restul este floare la ureche. Deci totul pleaca de la primul pas al machiajului. Fondul de ten, ales in acord perfect cu nuanta tenului tau si un corector asortat te vor asigura ca vei arata super intreaga zi. In luna aprilie toata baza de machiaj te costa doar cat fondul de ten pentru ca L’Oreal Paris iti face cadou corectorul din aceeasi gama! Nu-i asa ca merita ? Corectoarele sunt coordonate la nuanta fondului de ten astfel ca baza de machiaj sa fie imperceptibila, iar tenul tau sa arate impecabil.

Aceasta oferta este valabila la nivel national in magazinele: B&B Collection, Carrefour, Cora, Auchan, Douglas, Drogerie Markt, si toate magazinele care comercializeaza L’Oreal Paris machiaj. Grabiti-va, oferta este valabila in limita stocului disponibil !

2 Comments

  1. DoarEa says:

    foarte interesant acest site/blog

  2. Glam Vintage says:

    Pe ce planeta eram eu oare, cand aceasta oferta era valabila??!??! Fondul de ten e chiar OK, iar corectoarele sunt cele mai bune pe care le-am folosit vreodata! Am sa stau cu ochii pe blogul asta sa nu mai ratez asemenea oferte!!!

Leave a Reply