Daca aveai impresia ca orice optiune vestimentara ar alege Lady Gaga, deja nu te mai sochezi, iat-o pe artista costumata ca vaduva gotica. De remarcat: parul gri si pantofii inalti, dar fara toc… si bineinteles faptul ca de data aceasta este complet imbracata…

Lady Gaga Walks on Her Toes In Interesting Shoes!Lady Gaga Walks on Her Toes In Interesting Shoes!

5 Comments

 1. siginutz says:

  am impresia ca papuceii acestia mirobolanti sunt creati tot de designerul care i-a realizat pe cei pentru Bad Romance, nu? A fost si ceva prezentare de moda cu tinutele si papucii aceia.

 2. h says:

  am impresia ca fata asta in copilarie a fost marginalizata, stearsa..nepopulara,banala etc. iar acum isi depaseste frustrarile facand tot posibilul sa iasa in evidenta cumva…urat oricum.penibil.ridicol.

 3. marlen says:

  daca nu ar soca nu ar fi EA..asta era si scopul…oricum vei spune woaw…

 4. pustoaikinverde says:

  ea prin vestimentatii de genul asta se afirma…asta este stilul ei niciodata nu a apar altfel….a parut doar in tinute socante…asta este….e putin sarita de poate sa apara imbracata astfel…

 5. mortice says:

  a fi excentric nu este o crima…spre deosebire de restul colegelor sale de breasla,ea abordeaza un stil vestimentar putin futurist…din partea mea are o multitudine de bile albe pentru ca stie sa socheze si totodata sa devina un model pentru altii..

Leave a Reply