Astăzi sunt într-o dispoziţie romantic-visătoare, asa că voi scrie despre un magazin online de pe platforma Breslo, ce nu poate fi ignorat: este vorba despre  Jasmin Blanc.

Erika este artistul din spatele magazinului, pe care o caracterizează feminitatea, aerul cald dar totuși rezervat, florile în general şi iasomia, fireşte, în particular, culoarea alba și Franța. Iar aceste influențe se văd pe deplin în magazinul cu miros de iasomie.

In magazinul Jasmin Blanc găsiți accesorii, bijuterii, dar şi obiecte decorative, vaze şi casete din ceramica. Erika mărturisește că ii este foarte greu sa aleagă doar unul sau doua materiale. “Ador diversitatea şi ador să experimentez cu tot ceea ce exista şi să le transform” spune ea. Cu toate acestea, este evident ca unul dintre materiale, ceramica, ocupa un loc special. Părinţii Erikăi au un atelier de ceramica, iar Erika a început prin a “fura” meserie de la tatăl ei, despre care spune ca este un tehnician extraordinar, de la care are foarte multe de învăţat şi cu care este foarte distractiv sa lucreze.

Influentele acestea se reflecta în magazinul Jasmin Blanc. Produsele Erikăi sunt pictate în culori pastelate, neutre, decorate des cu motive floral-romantice prin tehnica decoupage. Broşele si accesoriile folosesc materiale naturale, delicate cum ar fi dantela sau etamina. Asa ca dacă sunteţi în căutarea unor mini-vaze delicate, unei broşe cu aer vintage cu monograma sau a unei casete din ceramica glazurata pentru a vă completa colecţia shabby chic, magazinul Jasmin Blanc sigur ascunde ceva pe placul vostru.

Când vine vorba de planuri de viitor Erika este reţinută: “Prefer sa trăiesc fiecare clipa asa cum vine şi să mă bucur de ea. Prefer să cred că este destul sa vad zece metri în fata ca sa ajung oriunde, dar în timp ce parcurg distanta asta să fiu cât se poate de fericita.” Dar apoi adaugă: “Cu toate că nu am planuri, am vise…Despre Franţa. Despre un atelier al meu, un magazin al meu, multe creaţii drăguţe şi multi oameni pe care să ii cunosc prin intermediul acestora.”

One Comment

  1. melissa says:

    Dragut, dar bijuteriile Ralucai mi se par mult mai interesante….

Leave a Reply