Magazinul dustinlight a apărut pe Breslo de puţin timp, dar mi-a atras atenţia prin texturile neobişnuite si formele fluide. Andreea Costache, artistul din spatele magazinului, spune ca bijuteriile create de ea se inspira din “atmosfera creata de particulele de praf care plutesc in lumina filtrata a soarelui, atmosfera ce trimite către reverie, către copilărie.”

Materialele folosite sunt diafane, curgătoare sau din contra, au o ţinuta şi o textura aparte: tafta, organza, tul, piele ecologica sau elemente naturale. Bentiţe cu solzi din piele ecologica şi mărgeluţe presărate, coliere cu bufnite fluide sau cercei cu mure curgătoare – acestea sunt doar câteva din creaţiile Andreei care va aşteaptă în magazinul Dustinlight.

Daca aţi vizitat deja magazinul ei, aţi observat cu siguranţa laitmotivul pasărilor. Despre ele, Andreea spune ca  a avut ca sursa de inspiraţie o poveste portugheza “în care pasarea fermecata aduna în penajul ei peisajele locurilor prin care a trecut şi poveştile oamenilor pe care i-a întâlnit. Astfel, ajunge sa arate mereu diferit.”

One Comment

  1. Bee says:

    Foarte frumos. Imi plac foarte mult lucrarile ei.

    bijuterii handmade

Leave a Reply