Desi dupa cunostiintele mele, florile de mai deja au inflorit si au facut mere varatice, ziua de azi trebuie sa fie dedicata unui produs extrem de special, cum e rochia cu flori de mar de la RuxishConcepts .

Am descoperit-o intamplator in cautare de material pentru o galerie. Si de atunci tot dau de ea in favorites. Nu numai ca e extrem de feminina, dar imprimeul e de-a dreptul minunat, ca o pictura care ia forma corpului si textura pielii. Cuvintele sunt de prisos. Rochia va asteapta in magazinul lui Ruxish.  :)

2 Comments

  1. Giorgiana says:

    Frumusica rochia, si daca modelul statea putin mai relaxat, probabil ar fi reusit s-o puna in valoare mult mai bine…. (mie, cel putin, cand ma uit la poza, imi sare-n evidenta prima data un spate incordat, si o atitudine tensionata din cauza mainilor puse in sold…o impresia generala de rigiditate

  2. cristina says:

    Am descoperit de curand un magazin in Londra Cath Kidston.Daca veti cauta pe google o sa vedeti ce produse au.au niste imprimeuri adorabile: flori, buline…pt toate cele care adora stilul asta.probabil nu este doar in Londra dar eu abia l-am gasit asa ca nu am idee.

Leave a Reply