Ultimul cantec al lui Lady Gaga, Alejandro,  este criticat pentru ca ar fi prea tare influentat de stilul Madonnei. Dar un lucru este cert! Pe Lady Gaga nu o intrece nimeni in materie de fashion. HuffingtonPost (Style) publica un slide-show in care nominalizeaza toata pleiada de designeri care au semnat costumatiile divei si ale dansatorilor, din noul videoclip.

Daca sunteti curiosi sa stiti, masca binoculara pe care o poarta Lady Gaga in videoclip este creata de catre Nasir Mazhar, costumele militare si cizmele sunt semnate de Emporio Armani, iar costumul de calugarita apartine imaginatiei lui Atsuko Kudo. Gaga poarta si in noua aparitie incaltari de Noritaka Tatehana, pentru care se pare ca a facut o obsesie. Vedeti in detaliu creditele pentru creatiile prezente in Alejandro, aici.

2 Comments

  1. Glam Vintage says:

    Nu mai departe de aseara, am vazut-o pe Lady Gaga, invitata in emisiunea lui Oprah, da, m-a prins si pe mine microbul “Oprah”, la fel si “Dr. Oz”, asta e.
    Printre altele, admitea ca are ca punct de inspiratie pentru tot ce inseamna ea: muzica, tinute, etc., artisti, trenduri care de-a lungul timpului au avut impact asupra ei, de ex: ochelarii Lennon cu care apare in niste fotografii.. Este deci originala, inspirata, declarata! Nu as merge pana la a o “critica” pentru ca face ceva ce nu ascunde, respectiv, se inspira!

  2. * says:

    Amazing blog site! I really enjoy the best way it is fast in my eye balls and also the info is well crafted. My business is wondering earn money might be acquainted if a completely new posting has been given. I’ve subscribed to the feed which will need so that you can do just as well! Have got a great time!

Leave a Reply