Fotografa Wendy Bevan este o figura excentrica a Londrei, o artista. Ii place sa realizeze pictoriale in care portreizeaza femei visatoare, invaluite de lumini palide, un imaginar poetic pe care nu l-am mai intalnit pana acum. Poti citi in lucrarile ei si o anume nostalgie pentru trecut. Aceste imagini sunt asemeni unei calatorii foarte emotionante, inapoi in timp.

Fotografiile ei sunt mai mult apropiate de arta decat de moda si totusi, Bevan colaboreaza cu publicatii de  marca din intreaga lume, dand astfel un nou sens, ideii de fashion.

Gasiti pictoriale si fotografii semnate Wenfy Bevan in Vogue Rusia, Marie Claire Italia, Harpers Bazaar, Muse, Financial Times: How To Spend It, The Independent, The Observer, Self Service, Big, 10, Lula, Nylon, V Magazine, Qvest, POP Magazine, I-D, Grey and online Magazine TEST.

Iar ultimul proiect Wendy Bevan este chiar naucitor -  un pictorial Marie Claire Italia – Iunie 2010, in care apare unguroaica Sophie Srej, un model cu o frumusete romantica, aproape stanjenitoare. Vedeti tot pictorialul semnat Wendy Bevan aici.

Leave a Reply