Funkcesorii a apărut dintr-o întâmplare. E un magazinaş plin cu copaci ramificaţi, păpădii şi scorţişoara, aşa că e normal să îmi placă

Ana, creatoarea funkcesoriilor, a început acum un an să îşi realizeze singură cercei. A fost susţinută din primul moment de prietenul ei, care a încurajat-o să continue proiectul. Însă pentru ca Ana nu avea suficientă încrede în forţele ei (noi chiar nu înţelegem de ce), primul pas spre lumea funk l-a făcut tot prietenul ei. El s-a ocupat de fotografia produselor, el a înfiinţat blogul şi tot el a găsit numele de Funkcesorii. Aşa că noi am vrea să îl felicităm pe această cale pentru iniţiativa şi, evident, pentru fotografiile care redau perfect spiritul accesoriilor create de Ana.

Ana studiază arhitectura ai, pentru că nu mai desenează atât de mult pe cât i-ar plăcea, spune că îşi canalizează toată inspiraţia spre funkcesorii. Sursele de inspiraţie (natura şi lumea din jur) se văd cu ochiul liber printre girafe, plante cu flori de nasturi, copaci şi flori dantelate şi filigrane. Materialele folosite pentru funkcesorii sunt ceramica, acrilicele şi masele plastice, cu care Ana lucrează cu mare plăcere fiindcă sunt uşoare, rezistente şi uşor de modelat.

Pe mine m-a atras magazinul prin produsele simple fără a fi simpliste şi prin paleta monocromatică, care este pusă în valoare perfect de către fotografii. Toate Funkcesoriile au un aer diafan şi filigran, şi formele pe care Ana le desenează sunt aproape organice şi mereu surprinzătoare. Dar şi fanii curentului retro sau ai exploziilor de culoare găsesc aici ceva pe gustul lor. Asa că noi ii urăm Anei şi prietenului ei mult succes mai departe şi la cât mai multe Funkcesorii la fel de originale!

Leave a Reply