Produsul zilei de azi e un clasic in viata! De fapt o miniatura a clasicului, ceea ce n-o face mai putin incantatoare. E vorba de Kelly, de fapt o mica brosa inspirata de celebra geanta a casei de moda Hermes.

Gentuta lui Ruby Blue se face doar pe comanda, e micuta si delicata, si are alura originalului. Adevarata Kelly a aparut in anii 30, dar a fost descoperita de intreaga lume in anii 50, o data cu boomul hollywoodian si mai ales datorita lui Grace Kelly, al carei nume il poarta. Tanara printesa, dorind sa-si ascunda sarcina pe care n-o facuse inca publica, intr-o aparitie publica s-a protejat de privirile insistente ale paparazziilor cu geanta pe care o purta. Geanta originala e lucrata de mana, ca si cea a lui Ruby Blue si prima necesita aproximativ 2 crocodili ca sa fie gata si aproximativ 18 ore de manufactura. Pana la lista de asteptare pentru Kelly ( la Birkin, sora ei din aceiasi familie lista de asteptare e de 5 ani), si pana la un buget suficient de mare pentru o Kelly vintage de prin anii 50 al carei pret se ridica la 6000 de dolari, gentuta inspirata a lui Ruby Blue e cu siguranta o alternativa. Nu poate ascunde o sarcina si nici garanta celebritatea, dar poate aduce un plus de stil tinutei si poate trada gusturile rafinate ale purtatoarei. : )

PS:  Daca vi se pare ca cele doua genti nu seamana foarte bine, aflati ca Kelly de la Hermes are nu mai putin de 5 variante si cateva editii limitate.

One Comment

  1. hainenvintage.com says:

    Va asteptam pe http://hainevintage.com!!!!
    Aici gasiti hainute vintage, hainute noi, incaltaminte si accesorii!!!

Leave a Reply