Rochiile sunt fara doar si poate unele din cele mai feminine accesorii. Depinde, fireste, si de croiala, de materiale, de culori si de alte accesorii pentru ca un outfit sa fie desavarsit. Cred insa ca astazi am gasit o rochie perfecta, care n-are nevoie de niciun alt accesoriu pentru a crea o imagine intr-adevar incantatoare, poate doar o pereche de pantofi potriviti in delicatete si culoare.


E vorba de rochia Nude de la handmademylove. Cred ca multi dintre noi sunt uimiti de fiecare data cand apare ceva nou in magazinul lor, si nici ultima data cei trei artisti nu ne-au inselat asteptarile. Rochia creata de Rodica are un aer distins, dintr-un jerse care o face usoara si comoda, cu o aplicatie incantatoare de volane si, ca sa nu mai lase locul niciunui posibil colier, in volane isi gasesc locul trei perle cu alura nobiliara. Si, pentru ca totul sa fie perfect, rochia are un cordon care la spate se leaga intr-o fundita.

Acestea fiind zise, rochia Nude pare cea mai incantatoare alegere pentru o dupa amiaza de duminica in plina vara, la o plimbare prin oras si un frappe savurat alaturi de cineva drag.

O zi frumoasa!

2 Comments

  1. hainenvintage.com says:

    Va asteptam pe http://hainevintage.com!!!!
    Aici gasiti hainute vintage, hainute noi, incaltaminte si accesorii!!!

  2. hainenvintage.com says:

    Va asteptam pe http://hainevintage.com!!!!
    Aici gasiti hainute vintage, hainute noi, incaltaminte si accesorii!!!.

Leave a Reply