De ceva vreme ma tot gandesc sa renunt la bijuteriile copilaresti. Adio ursuleti, pisoiasi, iepurasi, fetite si fluturasi! Dar hotararea mea se dovedeste lipsita de putere din cand in cand, atacata de creaturi incantator de irezistibile.

Una dintre creaturile astea ar fi din noua colectie de la Serebe. Mi-a fost greu sa aleg una dintre ele despre care sa va povestesc pentru ca toate sunt minunate. Dar, ca sa fie in ton cu atmosfera, cu stirile despre toti oamenii care se indreapta spre mare si cu ziua Marinei, astazi va povestesc despre Fetita cu pestisor. Pentru mine nu e o fetita cu pestisor, ci o fetita marinar. Nu pot sa nu ma uit intai de toate la fetisoara ei haioasa, toata un zambet si visare, de parca ar sta pe plaja si-ar vrea sa capteze tot soarele in pielea ei alba. Cel mai tare imi place palaria. Desi e una obisnuita de marinar, mie prima data mi-a parut barcuta si de atunci asa a ramas. Chiar am si cautat printre produse “fetita cu barcuta” si nu ma dumiream de ce n-o gasesc!


Ce e grozav la fetita asta e zambetul, parul buclat lejer si palarioara, fie ca e de marinar sau o barcuta dar mai ales starea pe care o induce, are exact expresia cuiva care tocmai a intrat in vacanta. Asa ca nu e doar o fetita marinareasca, ci una care pastreaza cea mai minunata senzatie, aceea de “in sfarsit a venit vacanta” : )

Leave a Reply