Cantareata a socat din nou in momentul in care a primit “Premiul pentru cel mai bun videoclip” – Bad Romance, din mana lui Cher. Lady Gaga a aparut imbracata din cap si pana in picioare intr-o rochie de carne, semnata Franc Fernandez, uimind intreaga audienta a VMA. “Nu credeam ca am sa o rog vreodata pe Cher sa imi tina poseta de carne!”, a spus Gaga.

Vedeta a explicat in termeni de drepturi aparitia ei spunand ca look-ul ei este mai degraba un manifest: “Aceasta tinuta are multe interpretari. Daca nu ne ridicam sa ne sustinem credintele si sa luptam pentru ele, foarte curand vom ajunge sa avem la fel de multe drepturi precum carnea de pe oasele noastre. Iar eu nu sunt o bucata de carne”.

Artisata a fost nominalizata la 13 categorii ale VMA 2010 si a reusit sa castige meritat, 8 premii mult-ravnite in lumea muzicii, semn ca EA este regina incontestabila Pop.

La sosirea sa pe covorul rosu al Galei VMA, Lady Gaga chiar a aratat precum o regina; asemeni unui personaj de poveste a purtat o rochie spectaculoasa, unica.

Vedeti mai jos o galerie foto cu cele mai interesante momente ale decernarii premiilor la Nokia Theatre.

Home » Lady Gaga in rochie de carne, la VMA! » MTV VMAs 2010 » 2010MTVVMA_JasonDerulo.jpg
Average rating  1 2 3 4 5  You must login to vote
«   »


Leave a Reply