In data de 24 octombrie va aparea cel de-al doilea numar al primei reviste de moda care celebreaza travestitii, transexualitatea – androginitatea, in toate manifestarile ei:  CANDY.

Cunoscutul actor James Franco este de nerecunoscut pe coperta numarului 2 CANDY: un machiaj strident si foarte feminin, buzele rosii, senzuale. Franco pare ca joaca rolul unei femme fatale. De altfel, Franco este cunoscut si pentru rolul de homosexual din mult aclamatul film “Milk”, in care este ilustrata revolutia gay din SUA.

Franco, care interpreteaza peronajul Scott Smith, iubitul lui Harvey Milk, in filmul “Milk”, care vorbeste despre “revolutia” gay din Statele Unite a declarat recent ca: “In aceasta istorie a cinematografiei sunt prea multe povesti de dragoste heterosexuale. Totul este deja invechit, totul a fost facut. Pe mine nu ma mai intereseaza nicio poveste de acest gen. Pentru mine este mult mai interesant sa joc in filme si sa interpretez roluri si relatii cu care nu sunt obisnuit”, a declarat Franco. Actorul este intr-o relatie cu Ahna O’Reilly din 2006, scrie 9am.ro.

De fapt, CANDY este o celebrare a contemporaneitatii, intr-un moment in care tehnologia permite atat de multe transformari fizice, cand chiar nu mai este nevoie sa ne justificam alegerile in fata celorlalti si cand diversitatea a devenit “cuvantul de ordine”. “Posibilitatile sunt infinite, precum milioanele de oameni care traiesc in acesta lume. CANDY este pana la urma, o revista pentru toti”!, scriu editorii acestei publicatii.

Leave a Reply