Sambata, in timpul ultimului show pe care Lady Gaga, fashion icon si pop star al momentului,  l-a sustinut la Oslo, monstruletii (“little monsters”, cum isi numeste diva, fanii) au avut parte de o surpriza monstruosa (?). Pe scena, Gaga isi etala cu nonsalanta kilogramele, dand senzatia unui déjà vu – va amintiti de aparitia lui Britney Spears, la VMA in urma cu trei ani.

In privinta lui Lady Gaga, trebuie sa lasam imaginile sa vorbeasca. Sa fie oare de vina stilul de viata dezordonat al artistei? Drogurile, party-urile si alcoolul? Anul trecut, artista a fost spitalizata de mai multe ori pentru ca se infometa pentru a-si mentine greutatea ideala. A scapat se pare de perturbarile alimentare, insa este cert ca “Lady Gaga grasa”, socheaza pentru ca nu eram obisnuiti sa o vedem asa.

Vedeti intreaga galerie cu Lady Gaga planturoasa, pe site-ul www.thesuperficial.com

11 Comments

 1. Versatile Studios says:

  Diva nu a facut altceva decat sa se reintoarca la silueta sa originala pre Lady Gaga. Se pare ca, de cele mai multe ori, natura isi cere drepturile si ca, indiferent de cat de mult incearca unele femei sa-si priveze organismul de obiceiuri vechi de zeci de ani, corpul are o memorie buna si nu uita ceea ce l-a rasfatat multa vreme. Asa se face ca, in majoritatea cazurilor, pacientele dietelor se dau batute in final si pofticiosul trup castiga.

 2. ama says:

  socheaza?
  ce ipocriti suntem……..

 3. Mia says:

  Ok.S-a ingrasat si?Problema e alta.De ce nu s-a imbracat altfel?Sa-si camufleze defectele.Ea mai mult si-a etalat suncile.Putea sa-si mai acopere trupul..anyway..

 4. Glam Vintage says:

  Am senzatia ca treaba asta a facut-o intentionat…ma uimesc asemanarile cu reprezentatia lui B.Spears mentionata: costumatia, parul…O cred in stare!

 5. ro says:

  mie-mi place cum canta, de stilul socant de-a se-mbraca nu-s ce sa zic, e artista si i se permit unele exagerari, altfel,in lumea asta a show -bizz-ului e greu sa te remarci,si MADONA, LA VREMEA EI SOCA, deosebirea e c GAGA se pricepe la muzica, compune, are o voce de exceptie, Madona are o faramita de voce pe care, ce-i drept, a stiut s-o valorifice la maximum.
  Treaba cu ingrasatul…pana la urma e si ea om, daca are tendinta la ingrasare poate avea variatii de greutate si-a prins-o intr0o pasa proaasta concertul de la Oslo,sau, cine stie, poate e un semn de protest impotriva modei asteia care distruge mii de adolescente, cu siluete filiforme,anorexice ,casectice. Nu m-ar mira, Gaga are idei traznite, oricum imi place si mai mult de cand poarta creatii Ingrid Vlasov,e o ‘nebuna frumoasa’, abia astept ultimul hit!

 6. Mrs. M says:

  More skin for tatoos, babe!

 7. Coco says:

  e si …e o rusine…zici ca re sunci cu tona..decat sa i se vada coastele….a si prins`

 8. Coco says:

  scz..a si prins`o intr`o pozitie proasta, si ce….lasa ca arata bine
  Beyonce sau j. lo atat timp au mai fost si ele criticate desi sunt niste superbitati…fiecare cu corpul lui..daca se simte bine in pielea lui e ok

 9. Ana says:

  Socheaza cu parul ala galbejit, in niciun caz cu greutatea!

 10. rasfatzata says:

  si daca-s trucate pozele? ha? 100% fac pariu ca asa-i!

 11. Alina says:

  http://hainevintage.com!!!!
  Balerini ZARA, gentute, rochite….pe gustul si buzunarul tuturor!!!
  Va asteptam!!!!

Leave a Reply