Lady Gaga a fost fotografiata recent, in Londra, imbracata intr-o creatie semnata Ingrid Vlasov. Vedeta a optat pentru o rochie alba, lunga cu detalii fine de inspiratie romaneasca, din ultima colectie prezentata de Ingrid Vlasov in aceasta luna la Paris.

“Este vorba despre ultima rochie din colectia SS2011, recent prezentata la Paris Fashion Week. Desi e o rochie diafana, mi se pare ca i se potriveste foarte bine nonconformistei Lady Gaga. Imi place mult total look-ul sau plin de mister. Este o mare satisfactie pentru mine si o realizare  extraordinara pentru brandul IngridVlasov, un nume prezent  doar de un an pe piata internationala”, a declarat Ingrid Vlasov.

Pentru un designer, succesul unei colectii inseamna atat criticile pozitive, cat si faptul ca o vedeta internationala ii poarta creatiile. Confirmarea pentru ultima colectie – “I feel love…”-  abia lansata la Paris de Ingrid Vlasov vine, pentru a doua oara, de la cea mai in voga artista a momentului– Lady Gaga.

“I feel love…”, colectia primavara-vara 2011 prezentata de Ingrid Vlasov la Paris Fashion Week, pe 5 octombrie 2010, a fost asteptata cu interes de criticii de moda si a cules si de aceasta data aprecierile lor. Inspirata ca si pana acum de arta traditionala romaneasca, colectia de prêt-a-porter a creatoarei romance s-a situat intr-un registru sofisticat. Fluiditate si rafinament au fost elementele care au creat senzatia de unicitate a fiecarei piese. Siluete longiline si variate au defilat pe catwalk intr-o cromatica dominata de alb, bej, negru si ecru. Rochiile asimetrice, imprimate 2D si 3D, au fost extrem de feminine si au adus un suflu proaspat, modern, intregii prezentari.

Ingrid Vlasov este nu doar singurul designer roman prezent, pentru a treia oara consecutiv, la cea mai importanta saptamana a modei dar si unul din designerii preferati ai vedetei Lady Gaga.

3 Comments

  1. classiq says:

    Este intr-adevar o mare realizare pentru brand-ul Ingrid Vlasov

  2. Ramona says:

    Felicitări!

  3. doinita says:

    bravo! super!

Leave a Reply