Supermodelul Coco Rocha este in acest moment cea mai titrata femeie din lumea modei.  Ea este nelipsita de la prezentari si, mai mult decat atat, este preferata celebrului “conte al modei”, Karl Lagerfeld.

In aceasta campanie “Coca Cola Light by Karl Lagerfeld” (lansata in SUA in primvara), bineinteles, rolul principal il detine Rocha:

Sursa

Pare ca frumusetea lui Coco este un melanj intre clasic si original, poate de aceea are atat de mult succes.  Site-ul agentiei sale, Elite Model Management, inregistreaza fiecare pas pe care Coco Rocha il face in moda, iar aparitiile sale nu sunt deloc putine!

Ba din contra, Coco pare ca a acaparat podiumurile prezentarilor. Iat-o in timpul prezentarii Zac Posen Primavara/Vara 2011:

Sursa

Iar mai jos,  cateva imagini din pictorialul Elle UK Octombrie 2010, unde Rocha este o adevarata diva cocheta.

Sursa

* fotografiile au fost realizate de catre David Vasiljevic

Cutand informatii despre acest nou “copil teribil al modei”, o descoperire o constituie blogul lui Coco Rocha. In ultima ei postare, ea vorbeste despre cat de recunoscatoare este ca are o cariera extraordinara, dar mai ales ca,datorita pozitiei pe care o are acum, poate sa se implice cu mai mult aplomb in diverse cauze nobile in care crede.

Iar una dintre cauzele pentru care lupta Coco este aceea de a le incuraja pe tinerele fete sa faca pace cu propriul corp si sa isi gaseasca stima de sine.

“Sunt foarte fericita sa anunt ca am devenit partenera revistei Seventeen, pentru a ma altura Body Peace Council. Impreuna cu Serena Williams, Amber Riley, Whitney Port si Katherine Schwarzenegger voi scrie constant pentru revista Seventeen despre probleme de imagine si sanatate”.

“Cu toata sinceritatea, nu exista outfit-ul ideal, forma ideala a corpului sau a coafurii care sa ne faca pe tine sau pe mine, mai frumoase. Frumusetea radiaza din interior – Si cred ca iubindu-te pe tine si avand incredere in ceea ce esti ca persoana, este de departe cel mai frumos lucru din lume”, scrie Coco Rocha, pe blogul Seventee, prin care se adreseaza tinerelor.

One Comment

  1. classiq says:

    Superba Coco! E o placere s-o vezi pe podium sau in editorialele de moda.

Leave a Reply