Via Kudika.ro, aflam ca sezonul acesta, imprimeurile de inspiratie retro sunt din nou in tendinte, din aceasta categorie facand parte si carourile.

Acest tip de imprimeu s-a remarcat la o gama cat mai variata de piese vestimentare, de la mantouri, pantaloni, camasi sau fuste, pana la rochii lungi elegante sau accesorii. Iata o parte din casele de moda care au promovat acest trend pe catwalk: Prada, Rodarte, Marc Jacobs, Christian Dior, Marni.

In acest sezon sunt in voga fustele din tweed completate cu sacouri in acelasi ton sau uni. De asemenea, sunt foarte sexy fustele plisate in carouri, asortate cu malete simple sau camasi. Aceasta combinatie va pot conferi un look seducatoar, foarte feminin.

In materie de incaltaminte, puteti opta pentru cizme inalte, insa pentru o alura cat mai sexy, Kudika va recomanda sa asortati o pereche de ghete si jambiere tricotate.

Sursa


2 Comments

  1. classiq says:

    Carourile iti confera un aer degajat, dar si sofisticat in acelasi timp. Optez pentru fusta sau si mai bine, rochia in carouri in toamna asta.

  2. Marilee Mccurdy says:

    “I received zero involvement in the particular dark apple iphone, yet I recently ordered a new 100 bright kinds. inches Donald Trump

Leave a Reply