Intr-un interviu pentru site-ul de muzica electronica Fresh Good Minimal, unul dintre cei mai avangardisti dji de pe la noi, The Model, ne spune in ce fel il inspira moda, in tot ceea ce face:

“Eu fac modelling la club. Si nu neaparat prin garderoba, ci prin alter ego. Asta este principiul meu: de transformare, sau de a lasa sa iasa la iveala acea parte din tine spre care tinzi, daca vrei. Pentru mine, Modelul este un deziderat, nu un corp perfect; este o stare a mintii si a spiritului spre care tinzi, nu 3 numere ale dimensiunilor de baza. De aceea, pe catwalk, modelele bune joaca, de aceea se fac castinguri, ca sa iti alegi acele modele ce vor da viata personajului care trebuie sa apara dincolo de haine. Cand si ce traiesti acasa traiesti in acelasi mod, atunci te vei fi transformat complet, sau vei fi devenit Model, vei fi devenit Intruchiparea”.

The Model a colaborat cu Local Records pentru a scoate ep-ul “Principles of Modelling”: “Am facut de-a lungul ultimilor 2-3 ani o serie de piese care erau in acelasi timp melodioase, dark si driving, sau macar aveau doua cate doua aceste atribute. M-am gandit apoi sa sintetizez un EP, adica o colectie restransa de pana la 5 piese, prin care am descris cam cum vad eu atmosfera din spatele unor showuri de moda, sau din culise, poate niste perceptii personale, in fine, stari diverse pe care le-am simtit ca fiind posibile in lumea asta. Este o viziune pur subiectiva, intensa si dark, totul pe un soundtrack melodios si vibrant”.

“Principles of Modelling” va fi lansat in data de 22 noiembrie. Asteptam cu nerabdare.

Leave a Reply