Creatoarea de moda Diana Bobar ne propune o colectie foarte interesanta pentru acest sezon. Sunt piese foarte speciale prin croiala si imbinarea materialelor, in acelasi timp purtabile in orice circumstanta.

Au un aer foarte romantios, datorita culorilor nude, a combinatiilor dintre lana si matase si a imprimeurilor florale; totusi pot fi adaptate unuor stiluri si ocazii diverse. Cred ca pana la urma exact aceasta este miza unui creator de moda…  faptul de a nu renunta la propria identitate si traire, transpunandu-se totusi intr-o infinitate de simtiri care le sunt proprii celor ce vor purta aceste haine.

Pictorialul colectiei traduce in imagini un univers ce apartine parca, unei povesti; e o poveste transpusa prin imaginea rupta de banalitate a modelului Jasmina Marcov  si parca adaptata timpurilor contemporane. Jasmina nu e o frumusete comuna, nici macar nu respecta “standrdele”, este vorba despre acelasi mesaj pe care il primim – haine si stil in  in care se poate regasi orice femei.

Average rating  1 2 3 4 5  You must login to vote
«   »

Semneaza pictorialul:  Diana Bobar – designer / Foto – Andi Popescu / Bijuterie – Josephine / Machiaj Anca Buzea / Incaltaminte -  Coca Zaboloteanu

Pentru ca vorbim despre acest sezon Fall/Winter, nu ma pot abtine sa nu va impartasesc imagini cu haine de toamna, create de Diana, aceasta in sensul de a incuraja regasirea individualitatii si a bunului-gust.

Gasiti haine de Diana Bobar la Atelier Aiurea in Bucuresti si NewElle in Constanta si in curand pe net, via fashionplace.ro. Mai multe despre Diana Bobar pe site-ul ei, So Fash’On, unde o puteti contacta.

One Comment

  1. classiq says:

    Imi plac culorile si imbinarile de texturi, iar rochia rosie-caramizie e superba!
    Ada

Leave a Reply