Este de fapt, cel mai bun pictorial pe care l-am vazut in ultima vreme.

Ca de obicei, echipa de creatie de la revista italiana pentru femei Repubblica delle Donne vine cu idei extrem de artistice in ceea ce priveste maniera expresiva a pictorialelor.

De altfel, nu stiu cum, dar italienii astia au un gust innascut pentru frumos. Sa fie oare de vina faptul ca simtul lor vizual este mangaiat oriunde ai intoarce privirea?!

de parca ar fi o pictura, o imagine din Toscana-Italia; foto

Arhitectura, natura…  in Italia este peste-tot frumos. Frumusetea este la ea acasa, asa ca nu ne mira Ca artisti renumiti s-au nascut aici, ca Italia este pana la urma un cuib al creativitatii de toate felurile, inclusiv in ceea ce priveste moda.

In pictorialele de moda, am observat ca italienii au curajul sa fie foarte inventivi, trec cu usurinta peste anumite norme si vin cu idei noi. Transforma cu usurinta ceva banal, in ceva cu desavarsire artistic. Ce parere aveti despre aceste imagini?

Pictorialul este semnat de  Taghi Naderzad (Foto); fashion director:  Marina Codecasa Cavallo si il puteti vizualiza in ansamblu aici.

Vreau sa va sugerez sa observati modul in care picturalul a fost asimilat in fotografia de moda, in maniera pop-art. Mie imi place foarte mult. Voi ce parere aveti?

One Comment

  1. Alexandru Nicolae says:

    un pictorial care emana prospetime, delicatete, de o simplitate care nu umbreste cu nimic creativitatea. Nu foarte avangardist chiar si cu interventia culorilor insa deosebit de reconfortant.

Leave a Reply