Poti sa ai si surprize frumoase in Bucuresti. :) Nu ma mai plimbasem de multa vreme prin Centrul Vechi si parea ca nu s-au schimbat prea multe – atmosfera e aceeasi, calma, plimbareti, cladiri cu arhitectura frumoasa si totusi unele dintre ele uitate.

Totusi, surpriza la numarul 43! Mi-a atras atentia o vitrina cu bijuterie  pe care nu o mai vazusem pana acum. Aveam un presentiment foarte placut, ca o sa imi placa acolo. Va invit. Sa intram:

Magazinul se numeste LORINA BIJOUX

Este vorba despre bijuterie de autor, semnata de catre Lorina Balateanu. Veti descoperi in acest magazin de bijuterie o lume extrem de delicata, pretioasa si feminina. Sunt bijuterii foarte artistice, migalos lucrate. Eu am ramas impresionata si imi luceau ochii cu pofta de frumos si bun-gust. Ceea ce este cu atat mai special este faptul ca fiecare bijuterie poarta cu sine o poveste care strabate timpul. Uneori, cerceii, colierele sau bratarile contin elemente vintage, cum ar fi ceasuri, brose sau agrafe valoroase.

Va sugerez cu mare drag sa vizitati acest magazin care este o incantare chiar si prin design-ul de interior foarte romantios.

Am cautat-o pe Lorina si pe Facebook.

si pe site-ul ei www.lorina-bijoux.com

Sursa imaginilor este pagina de Facebook Lorina-Bijoux.

Leave a Reply