Ma gandeam sa vad ce mai face Ana-Maria Morodan, autoarea blogului de fashion www.highstreetcardigans.com. Si nu sunt deloc surprinsa ca este mereu, atat de minunata, de inventiva.

Uneori, un blog de moda mi se pare cu mult mai valoros si interesant prin stilistica propusa, decat revistele de moda, care ne lasa mai mult intr-o stare de visare; ne simtim prea departe de o lume care este inaccesibila tocmai pentru ca propunerile stilistice si maniera discursiva sunt poate, putin prea pretentioase (exclusiviste?).

Mi-nu-nat:  tricou marinaresc + fusta fuchsia cu talie inalta + sandale galbene si bijuterii frumos potrivite. Fotografiile Anei ma fac mereu sa zambesc si sa o apreciez pentru optiunile ei stilistice. Ana-Maria este unul dintre acei oameni pentru care formele, texturile si culorile, chiar  au sens.


Autoare de bloguri de fashion ca Ana-Maria, ne arata ca moda este o chestiune mult mai naturala decat pare, ca este mai mult decat desfasurare de forte financiare sau implicare a unor echipe de creativi; ca este mai mult chestiune de stil si de bun-gust personal, cultivat si incurajat.


4 Comments

 1. Roswitha says:

  E minunata! Si e sursa inepuizabila de inspiratie, si nu doar vestimentar! :)

 2. sandu says:

  E un blog gen Thesartorialist….

 3. ANA says:

  ce dragut :)

  Va multumesc mult, mult de tot:*

 4. Iulia says:

  si noi tie! :*

Leave a Reply