Super-eroii din benzile desenate si spiritul comic, nu se regasesc acum doar pe cladirile din marile orase sau in creatiile vestimentare. Brandul de cosmetice MAC, cedeaza la randul sau trendului, oferind o multitudine de elemente incluse in noua sa colectie: rujuri supradimensionate, blush-uri sau oglinzi de buzunar.

MAC a colaborat cu DC Comics “Wonder Woman “ pentru aceasta impresionanta colecţie de machiaj, in editie speciala. Colectia “Wonder Woman’ se adreseaza tuturor femeilor ce vor sa cunoasca  adevarata valoare si putere a femeii fantastice.

Wonder Woman si personalitatea ei iconica servesc drept inspiratie pentru colectia de primavara 2011. Creata dupa chipul si vestimentatia  eroinei, colectia vine in culorile stralucitatoare ale acesteia:  rosu, galben si albastru.

Colectia  MAC Wonder Woman pentru 2011 este impresionanta, foarte feminina si  reprezinta un must-have pentru orice femeie, care vrea sa arate superb in noul sezon.Rujurile vor veni in 4 nuante mate de rosu rusesc, rimelurile se vor regasi in nuante de mov, verde, albastru şi negru, fardurile de pleoape vor fi in culori puternice: argintiu, roz, alb, verde, bronz, ojele, inspirate de culorile costumului eroniei, vor fi disponibile in nuante indraznete de rosu si albastru.

Colectia va fi disponibila incepand cu data de 11 februarie.

One Comment

  1. Olivia says:

    WoW! In ambele intelesuri ale abrevierii :)

Leave a Reply