Accessorize prezinta doua noi fete pentru campania Primavara/Vara 2011. Tori Praver si Katarina Ivanovska pozeaza impreuna intr-o poveste pe tema calatoriei, prezentand cele mai recente colectii inspirate din tendintele actuale propuse de catre brandul londonez.

Filmate in insoritul Los Angeles de catre Terry Tsiolis, care se afla la prima lui campanie pentru Accessorize, imaginile sunt surprinse sub forma unui reportaj pe tema calatoriei, dupa un concept elaborat de stilistul preferat al Accessorize, Simon Robins. Povestea colectiei Primavara/Vara 2011 pleaca de la o idee inspirata de “fata hippy intr-un camp de vise”, care se deschide spre o tema chic, cu o tenta matura de glamour.

Tori, model american, de origine din Insula Hawaiana Maui, isi incepe aventura de vara alaturi de frumoasa macedoneanca Katarina Ivanovska, calatorind de-a lungul campurilor insorite, intr-o decapotabila retro de culoare rosie, pentru a se relaxa apoi pe marginea unei piscine, etaland cele mai noi tendinte ale sezonului.

Campania Primavara/Vara 2011 se lanseaza in martie, prezentand cadre jucause cu Praver si Ivanovska adoptand un stil boem: intinse in decoruri naturale dominate de galben, purtand rochii feminine de vara si accesorii asortate pentru par, o geanta cu imprimeuri florale sau, pentru o imagine si mai definita, cercei voluminosi.

Pentru intregirea aventurii de vara, cadrele se muta de la zilele vesele petrecute in Cadillac la cele romantice de pe marginea piscinei. Look-ul se transforma intr-unul foarte stilat, inspirat de anii ‘50 si ‘60, cu influente din magnetismul anilor ’70: palarii de soare cu boruri largi, bijuterii din materiale neconventionale, costume de baie in culori tari, ochelari de soare imitand forma ochilor de pisica si curbe incantatoare.

Leave a Reply