Din 4 iunie incep cursurile de actorie (teatru&film), pentru tineri talentati, cu varste intre 10 si 21 ani.

BEST TALENTS este o agentie de scouting actori si o scoala de actorie de teatru & film pentru neprofesionisti. Misiunea noastra este sa  recrutam talente si sa le oferim oportunitatea de a intra in lumea profesionista a actorilor, de aici si din strainatate.

Pentru aceasta am adunat o echipa de profesionisti din domeniul artistic, care ne ajuta sa fim cat mai aproape de o abordare noua, in sincron cu ceea ce se intampla la cursurile scolilor celebre de teatru si film.

Cursurile noastre se adreseaza neprofesionistilor, copiilor, adolescentilor si adultilor, care doresc sa intre intr-o lume artistica noua, si care au pasiune, dorinta, si perseverenta sa isi urmeze visul. Vor avea astfel ocazia sa faca  parte dintr-o comunitate de oameni talentati si creativi care ii vor ajuta sa se descopere si sa fie descoperiti”, spune Ileana Raducanu, brand manager BEST TALENTS.

Filip Ristovski Risio este profesorul modulului pentru varstele 10-21 ani.

Filip este macedonean, iar de 15 ani este stabilit in Romania. A terminat Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L.Caragiale”  in anul 2000, iar de atunci cariera sa l-a purtat pe scene celebre de la noi si din strainatate. In prezent joaca rolul lui Mercutio in spectacolele Romeo si Julieta la T.N.O. “Ion Dacian” (considerat cel mai bun muzical din Romania in 2010), “Nijinski” – one man show –, la Centrul National al Dansului Bucuresti, Ferdinand in “Furtuna” de Shakspeare, la Teatrul Mic. De aseamena, joaca in spectacolul “Rinocerii”, la Teatrul de Comedie, si colaboreaza cu teatrul Bulandra si Studioul experimental al Operei Nationale.

Filip este un talent unic, care s-a facut usor remarcat in peisajul autohton, fiind apreciat atat pentru seriozitatea cu care isi abordeaza fiecare rol, cat si pentru naturaletea cu care se poarta pe scena, fie ca sustine un recital de opera sau danseaza, fie ca  interpreteaza un rol dramatic sau de comedie. Pentru generatia tanara Filip este un mentor extraordinar care reuseste fara gres sa transforme un novice intr-un profesionist.

“Ambitia noastra este sa cream spectacole profesioniste cu actori neprofesionisti, spectacole pe care  dorim sa le producem pentru a participa la diferite festivaluri pe scenele autohtone si internationale”, spune actorul Filip Ristovski Risio.

Cursul de actorie cuprinde: miscare scenica, vorbire, dictie, oratorie. Se dezvolta astfel si se exerseaza, in mod individual si in grup, atentia distributiva, intuitia, logica, memoria, concentrarea, discernamantul in diferite situatii de viata. Se dezvolta expresivitatea, increderea totala in fortele proprii, gandirea justa in sutinerea si argumentarea punctului de vedere. Pentru cei mai tineri se descopera si se retin autori importanti din dramaturgia romana si universala. Se rezolva eventualele blocaje interioare sau complexe. Se creeaza posibilitatea de a fi “descoperit ca un talent nou” si de a intra in baza de date a agentiei.

La finalul cursului se organizeaza un spectacol cu public, in care va fi invitata si media.

Conceptul agentiei este de a lucra numai cu actori instruiti si descoperiti de agentia BEST TALENTS,  pentru a oferi o sansa reala cursantilor de a ajunge sa participe la castinguri pentru case de productie sau agentii de publicitate.

Cursul de actorie costa 200 lei/luna, dureaza trei luni si  se tine in zilele de sambata, cate trei ore, o data pe saptamana.

Leave a Reply