Home » Butterfly by Carla Szabo » Butterfly by Carla Szabo
1.jpg
1.jpg
2.jpg
2.jpg
3.jpg
3.jpg
4.jpg
4.jpg
5.jpg
5.jpg

Astazi, 16 iunie are loc lansarea oficiala a colectiei “Butterfly by Carla Szabo” pentru Fashion Days, prima colectie special creata de designerul de accesorii pentru o platforma de shopping online, cu un target foarte larg si un succes pe masura.

“Butterfly by Carla Szabo” ofera 43 de bijuterii inedite. Indiferent de stilul fiecaruia este imposibil sa nu se regaseasca in cel putin una dintre piese. Colectia este un mix interesant intre reinterpretari ale mai multor creatii de succes din colectiile mai vechi ale designerului. Astfel recunoastem cu usurinta brosa trandafir moldovenesc, pandantivele roboti, inelele cu mesaje jucause, gandaceii care adauga originalitate oricarei tinute si accesoriile din Colectia Botanica Glamour, preferatele designerului. Acestea au in componenta perle Swarovski si piese placate cu aur.

“Colectia cu care am venit este una de o calitate excelenta prin realizare si design. Cat timp iti asculti inima, obiectele create pastreaza energia pozitiva in esenta lor si ii fac fericiti pe cei ce le folosesc. Echilibrul in relatia dintre obiecte, mediu si oamenii care le utilizeaza ii face pe acestia din urma sa se simta protejati si naturali. Este motivatia mea si este ceea ce fac” marturiseste Carla Szabo.

Leave a Reply