Cu totii stim ca lumea modei este una necrutatoare nu numai pentru modele, ci si pentru cei din spatele lentilei. Este timpul ca pasionatii de fotografie sa invete de la cei mai buni! Intact Media Academy da startul inscrierilor pentru cursul de fotografie de moda care se va desfasura sub indrumarea unuia dintre cei mai apreciati fotografi din Romania, Gabriel Hennessey.

Cursantii au sansa unica sa paseasca cu dreptul intr-unul dintre cele mai spectaculoase domenii. Vor invata sa puna in valoare modelul, locatia, machiajul, vestimentatia si, nu in ultimul rand, sa transmita prin intermediul fotografiei o stare, o emotie, un sentiment.

Pe scurt, cursul propune atat ore de teorie – de la introducerea in tehnica fotografica, la editorialul de moda – cat si de practica intensa. Studentii vor avea ocazia sa participe la sesiuni de lucru atat in studio, cat si la locatii, de a asista la sedinte foto pentru reviste glossy si pentru diferiti clienti, de a cunoaste oameni din industrie, de a realiza reportaje de moda sub indrumarea lui Gabriel Hennessey si a unei echipe complete de profesionisti.

Inscrierile au inceput deja si se vor incheia pe data de 29 iunie.

Modulul de fotografie de moda are durata de 4 saptamani, cursurile desfasurandu-se 3 zile pe saptamana (vineri, sambata, duminica) astfel: in zilele cu teorie cursurile vor avea o durata de 2 ore, iar in cele cu practica – de 6 ore. Modulul va debuta pe 1 iulie, partea teoretica se va desfasura in salile Intact Media Academy, iar partea practica in studioul lui Gabriel Henessey.

Inscrierile se fac la office@intactmediaacademy.ro si trebuie sa contina:

- datele personale complete (nume, prenume, varsta, domiciliu, telefon, email, copie a cartii de identitate);

- copie a ultimului act de studii absolvite

- facultativ, dovada absolvirii altor studii din industria fotografiei (copii dupa diplome, certificate etc.)

Nu este obligatoriu ca participantii sa aiba peste 18 ani.

Prima sesiune a modului de fotografie de moda va pregati maxim 15 studenti, iar toti cei interesati de acest curs se vor putea inscrie pentru urmatoarele module care se vor tine pana la sfarsitul anului. Cursantii sunt invitati sa vina cu camera foto proprie, daca nu, vor folosi camerele puse la dispozitie de Gabriel Hennessey.

Costul modului este de 1.000 de euro, suma care se va achita in lei, la cursul BNR din ziua platii, pana cel tarziu la data de 30 iunie.

Taxa de studii poate fi achitata integral sau in 2 transe egale – dintre care prima trebuie platita pana pe 30 iunie, iar cea de-a doua pana la data de 15 iulie.

Leave a Reply