Accessorize prezinta noile imagini pentru campania Toamna / Iarna 2011. Camille Rowe, o frumusete a Frantei si Anna Speckhart, uimitoarea  bruneta din Illinois, S.U.A., sunt cele doua modele care formeaza imaginea deja consacrata a Accessorize, surprinse intr-o serie surprinzatoare de fotografii de colectie.

Aitken Jolly, aflat la prima sa campanie pentru Accessorize, a pus in scena si a fotografiat 11 cadre indraznete pentru noua colectie. Iar Simon Robbins este stilistul ales de Accessorize pentru shooting-ul desfasurat la Studiourile Sunbeam din Londra. Povestea fotografiilor din colectia Toamna / Iarna 2011 incepe cu o serie de imagini impresionante, inspirate din moda anilor 70, pe un fundal viu colorat in galben si portocaliu. Fotografiile, surprinzand fascinantele combinatii dintre gentile feminine din colectia Margot si palarii din fetru cu boruri largi, anunta campania globala la sfarsitul lui August.

Rowe si Speckhart se dovedesc a fi un duo dinamic, pe masura ce campania dezvaluie cadre indraznete cu tricotaje potrivite lunii octombrie. Straturi de esarfe, saluri imprimate de inspiratie azteca, caciuli de iarna cu urechi si manusi fara degete, lungi pana la cot, introduc publicul in oferta generoasa de accesorii de iarna a brandului.

Temperatura creste odata cu portiunile de piele dezgolita din noiembrie si din timpul iernii, in fotografii care dezvaluie esarfe din blana falsa, bijuterii stralucitoare si o serie de genti – plic supradimensionate. In luna decembrie, o infuzie de rosu chic si seducator completeaza perfect o paleta monocroma izbitoare, transformand Craciunul intr-un moment asteptat de toata lumea. Cu buzele rubinii intr-o mimica imbufnata si expresii jucause de uimire, cele doua imagini ale noii colectii intruchipeaza vibratia tinereasca si energica a brandului Accessorize.

Leave a Reply