Daca si tu ai fost acostata, flueirata, agresata fizic sau verbal pe strada, din cauza felului cum arati sau cum te-ai imbracat, atunci e cazul sa iei atitudine!

1 – VINO LA MARS! – varianta romaneasca a SLUTWALK

6 OCTOMBRIE 2011 (JOI), ORA 17.00 – 19.00

Bucuresti – Bulevardul Unirii, vis-a-vis de Tribunalul Bucuresti (fostul Junior) -> Pta. Alba Iulia.

2 – ACCESEAZA http://www.facebook.com/event.php?eid=282579735089129

3 – CONTACT: slutwalk.bucuresti@gmail.com sau 0726.704.147 (Delia Panait – responsabila comunicare – SlutWalk Bucuresti/ Marsul Panaramelor.

Am vrea strazi pe care sa mergem in siguranta, indiferent de felul in care ne-am imbracat. Fetele care iubesc moda credem ca solidarizeaza foarte tare cu ideea acestei miscari internationale si de aceea o sustinem.

Hainele noastre nu sunt nici subiect de brafa si nici motiv ca sa fim acostate si nici nu ar trebui sa fie o scuza pentru agresori, atunci cand suntem atacate in mod fizic sau verbal! Sunteti de acord?

One Comment

  1. dorina ion says:

    totusi nu traim intr-o lume inchisa, totul se interpreteaza si actiunea inspira reactiune. si noi, femeile daca am vedea barbati bine pe strada de zi cu zi, la servici in pantaloni scurti si bine mulati am privi, am exclama poate. desigur nu se pune pb de viol insa putina decenta nu strica niciunuia dintre sexe daca asteapta respect. sexy dar elegant. barbatii prin natura loe si particularitatile biologice se pot simti agresati de imagini carora le fac fata greu, daca provocam e putin ipocrit sa le cerem ultracomportament. Masura e totul

Leave a Reply