Designerul Alexandru Ciucu isi completeaza portofoliul impresionant cu o noua gama de costume de lux, realizate dintr-un material ce reprezinta ultimul trend in domeniu.

Clientela sa exclusivista se arata mai nou interesata de costumele realizate din stofa inserata cu fir de aur de 22 de karate.

Materialul, denumit Escorial, folositin ultimele secole de regii Spaniei si ai Marii Britanii, este confectionat din lana unei specii de oaie ce traieste doar in Noua Zeelanda. Este considerat Bentley-ul tesaturilor, fiind in acelasi timp fin, usor dar si elastic si rezistent.

Materialul este inserat cu fir de aur pur de 22 de karate pentru un exclusivism desavarsit.

Pentru ca dungile de aur pot fi personalizate, Alexandru Ciucu a primit comenzi de a transforma dungile costumului in cuvinte, mai exact in numele purtatorului. Astfel, daca de la distanta pare un simplu costum cu dungi, atunci cand este privit in detaliu, se observa numele clientului scris pe verticala.

Un astfel de costum, realizat din material Escorial, poate ajunge la pretul de 8000 de euro.

Alexandru Ciucu este furnizorul oficial al Casei Regale a Romaniei si detinatorul singurului Atelier de costume Premium din Romania.

Clientela lui, interesata de costume business si de ceremonie, este alcatuita, in mare parte, din oameni de afaceri, membri ai caselor regale si vedete masculine din showbiz-ul romanesc.

One Comment

  1. marathon running supplements says:

    You’d outstanding guidelines there. I did a search about the field and identified that quite likely the majority will agree together with your internet page.

Leave a Reply