De Sarbatori, Folli Follie ofera tuturor celor care indragesc brandul Folli Follie bucuria de a-si despacheta un cadou Folli Follie…live! Pentru a sarbatori Craciunul, Folli Follie lanseaza prin intermediul paginii sale oficiale internationale de Facebook un joc interactiv captivant.

Intra in lumea Folli Follie pe Facebook, asteapta-ti randul virtual si simte bucuria de a-ti despacheta cadoul de Craciun. Atunci cand iti vine randul, numele tau si imaginea de profil vor aparea pe ecran (prin intermediul unei notificari pe wall), in video-ul live, langa cutie. Un buton cu mesajul “Despacheaza” va aparea pe ecran.  Tot ce ai de facut este sa apesi butonul “Despacheteaza” si sa te bucuri de joc. Doua maini vituale vor inlatura hartia de impachetat. Daca apar noi straturi de hartii, jocul va continua si urmatorul jucator are sansa sa despacheteze. Daca esti norocos, odata ce ai despachetat, iti va aparea un cadou frumos de la Folli Follie – din varietatea de genti, bijuterii si ceasuri. Cadoul este al tau instantaneu!

In fiecare joc, numarul de hartii care trebuie despachetate variaza, asa ca nimeni nu stie cum si cand jocul va lua sfarsit. Jocul va incepe luni, 12 decembrie, va rula de trei ori pe zi si va dura timp de 5 zile. Orele la care jocul va fi activ sunt: 12:00, 17:00 si 19:00. Stai conectat si simte bucuria despachetarii cadourilor Folli Follie de Sarbatori!

Alatura-te paginii Folli Follie si unul dintre cadourile de Craciun de la Folli Follie poate fi al tau!

Leave a Reply