Fanii din Romania te adora si te asteapta cu mare nerabdare in martie la Sala Palatului!

Azi 9 ianuarie, Lara Fabian implineste 42 de ani, motiv de sarbatoare pentru toti fanii ce asteapta cu mare nerabdare intalnirea cu artista. Desi mai sunt mai bine de doua luni pana cand Lara Fabian va concerta pentru prima oara pe o scena din Romania (17 martie – Sala Palatului), fanii sai romani si nu numai, s-au grabit sa isi achizitioneze un loc cat mai aproape de diva.

Lara Fabian inseamna sensibilitate, talent, frumusete, caldura, emotie, daruire si o forta interpretativa exceptionala. Prin fiecare melodie cantata, Lara Fabian reuseste sa transmita ingerilor sai (caci asa isi denumeste ea fanii) emotie si sensibilitate, aducandu-i intr-o lume unica unde versurile din melodii precum „Caruso”, „Je t’aime”, ”Je suis Malade”, prind viata!

lara fabian

One Comment

  1. Ralu says:

    Cei care sunt interesati sa participe la o surpriza pe care vrem sa o organizam cu ocazia concertului de pe 17 martie, sunt rugati sa se alature urmatorului grup facebook: https://www.facebook.com/groups/275139159164993/. Va asteptam cu drag! Fan clubul romanesc al Larei Fabian

Leave a Reply