Se pare ca anul 2012 este un an cu multe rezolutii. Eu mi-am propus sa dau mai multa importanta pasiunilor mele, sa-mi petrec timpul intr-un mod cat mai creativ. Mereu m-a incantat ideea de a-mi modifica hainele, de a fi propriul meu designer, insa  nu am gasit cursurile potrivite.

M-am bucurat  sa aflu ca prietenii nostri de la CREATIVE ARTS, organizeaza sambata, 28 ianuarie, cu incepere de la ora 11:00, la Ceainaria Serendipity (Str. Dumbrava Rosie nr. 12) atelierul « FACELIFT PENTRU PALTOANE ».

Cursul se adreseaza tuturor celor care vor sa dea o noua viata paltoanelor si sacourilor mai vechi si sa le aduca in pas cu noile tendinte in moda sezoanelor reci 2012.

Toti participantii la atelier vor invata de la trainerii Creative Arts cum sa creeze accesorii pentru piesele vestimentare de toamna-iarna si cum sa le aplice pe: trenciuri, paltoane, sacouri sau geci.

Fiecare cursant va avea la dispozitie trusele si materialele necesare (ace, papiote de diferite culori, nasturi, vopsea pentru textile, pensule, paiete, matasuri, stofe, piele, etc.) pentru realizarea unor aplicatii cu ajutorul carora o haina din sezoanele trecute poate reveni la moda.

Workshop-ul organizat de Creative Arts se va desfasura in stil britanic, astfel ca toti cei prezenti se vor delecta cu ceaiuri de diferite arome, oferite din partea casei.

Mai multe detalii despre cursul de accesorizat paltoane gasiti pe blogul CREATIVE ARTS.

Leave a Reply