Ce frumos mod de a-ti incepe saptamana! :) Am ajuns la birou cu gandul ca trebuie neaparat sa vad ce au facut reprezentantii nostri de la Berlin: Lucian Broscatean, Lena Criveanu si Twenty(2)too.

Dialog textil scrie cu mult entuziasm pe Facebook: “Nota 10 designerilor romani la Berlin Fashion Week. Cu coronita pt. colectiile excelente cu care au iesit in lume!!!”

Personal, nici nu ma asteptam la altceva din partea lor. Pe Lucian si pe Lena ii stim deja de ceva vreme si ii admiram pentru constiinciozitatea si constanta lor la Berlin. Twenty(2)too este o prezenta noua la Berlin Fashion Week, dar cu un statement romanesc foarte puternic dedicat modei, pe care il face designerul Mihai Dan Zarug.

Lucian Broscatean aduce un aer foarte contemporan si cult in moda romaneasca, conceptualizand si mai apoi transpunandu-si ideile prin croieli stilizate, geometrice, dar in acelasi timp feminine. Chiar dreamy.  Colectia sa Toamna Iarna 2012/2013 de la Berlin a fost inspirata de filmele fratilor Quay si ale lui Tarkovsky, pe care a denumit-o Dream Map. Palriile din colectia lui Lucian Broscatean au fost semnate de catre Gabriela Dumitran, iar  Stylingul Marian Palie.

Lucian Broscatean

Lucian Broscatean

Lucian Broscatean la Berlin Fashion Week; Toamna Iarna 2012/2013

Lena Criveanu

Lena Criveanu

Colectia Toamna Iarna 2012/2013 a Lenei Criveanu s-a numit In Tango Step, iar creatiile ei denota foarte multa delicatete umana. Feminitate. Totusi, cizmele lungi care au completat creatiile in culori pale si imprimeurile florale adauga ingredientul unei personalitati puternice.

Twenty(2)too  a prezentat o colectie din care desprindem ideea de androgin. A fost o colectie pentru masculin si femin, tradusa in alb si negru. Mihai Dan Zarug a deconstruit vestimentatia masculina cat si pe cea feminina, adugand elemente rock. Privind creatiile acestui designer, nu pot sa nu ma gandesc la principiul oriental Yin si Yang.  Styling de Maurice Munteanu.

Twenty2Too

Berlin Fashion Week, Twenty 2Too/ Toamna Iarna 2012-2013

Alaturi de designerii romani, la Berlin s-a aflat si rasfatata publicului Envy.ro, creatoarea de incaltaminte Mihaela Glavan, care prin creatiile sale a completat in mod ideal prezenta romaneascala fashion week-ul german.

Prezenta designerilor romani de la Berlin a fost deci, de inalta clasa! Felicitari! Echipa Envy.ro.

Foto: Image.Net/ BERLIN FASHION WEEK FW2012 ; DAN & CORINA LECCA – cei doi soti fotografi sunt de asemenea de origine romana si ne reprezinta cu succes in lumea modei internationale. :)

2 Comments

  1. mihaela says:

    BRAVO LOR .BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  2. Envy Fashion Blog » Blog Archive » ‘Enclosed Garden’, film de moda by Broscatean says:

    [...] este unul din designerii romani care tocmai si-au prezentat colectiile de Toamna-Iarna 2012-2013 la Berlin Fashion Week. Prin fiecare proiect pe care il realizeaza, Lucian spune o poveste despre diferite personaje [...]

Leave a Reply