Joi, 26 ianuarie 2012, All Hollow a lansat filmul de fashion “Enclosed Garden” pentru designer-ul Lucian Broscatean.

Lucian Broscatean – Enclosed Garden FW11 from Griffon and Swans on Vimeo.

Filmul de moda este o modalitate multi media prin care designerii isi prezinta colectiile in cadrul festivalurilor de moda si pe internet.

Filmul de fashion a devenit o marca pentru munca unui designer, de aceea oameni talentati din industria de imagine isi aduc aportul creativ pentru  a realiza o prezentare cat mai deosebita a conceptului gandit de designer.

Broscatean este unul din designerii romani care tocmai si-au prezentat colectiile de Toamna-Iarna 2012-2013 la Berlin Fashion Week. Prin fiecare proiect pe care il realizeaza, Lucian spune o poveste despre diferite personaje surprinse in peregrinarea lor urbana.

Colectia “Enclosed Garden”, prezentata in cadrul Mercedez Benz Berlin Fashion Week 2011, este o poveste despre evadare. Prin formele geometrice pe care le creeaza, Lucian reuseste construiasca in Enclosed Garden o colectie superba de fashion arhitectural.

Filmarea a avut loc la Cluj, pe un santier, perfect potrivit aerului urban, dur si industrial pe care il are colectia.
Proiectul urmareste atat promovarea colectiei de haine a tanarului designer, cat si incurajarea colaborarii cat mai stranse dintre industriile creative din Romania.

Un film de: Vlad Fenesan & Barna Nemethi
Styling: Oana Vasilache
Hair & make-up: Simina Cheteleș
Model: Fica B.
Music: Filles Du Calvaire

All Holloweste o platforma culturala artistica online construita sub forma unei reviste. Echipa All Hollow lucreaza din Bucuresti si New York, livrand content zilnic sub forma de editoriale foto, filme de scurt metraj, recenzii, analize si interviuri pe subiecte din industria de fashion si domenii conexe.

allhollow.com/blog/

www.facebook.com/AllHollow

One Comment

  1. Free Makeup Samples says:

    An fascinating speech is designer note. I believe that you should pen much on this theme, it strength not be a preconception substance but mostly grouping are not enough to verbalise on specified topics. To the next. Cheers like your Envy Fashion Blog » Blog Archive » ‘Enclosed Garden’, film de moda by Broscatean.

Leave a Reply