Am vazut destule erori de Photoshop pentru a fi sceptica in legatura cu taliile modelelor. Acesta este motivul pentru care am ramas socata cand am vazut talia Ioanei Spangenberg, denumita si femeia clepsidra.

Modelul roman Ioana Spangenberg, in varsta de 30 de ani a reusit sa socheze presa internationala cu talia ei neobisnuit de subtire,  de doar 50 de cm. In ciuda conformatiei sale, Ioana sustine ca are o alimentatie normala si se simte bine in piele ei.

Desi acest clip i-a adus multa popularitate, sper ca tinerele modele sa nu o considere un model demn de urmat.

6 Comments

 1. Georgia says:

  nu stiu dar daca voi credeti ca este frumoasa, sau macar sexi inseamna ca eu sunt nebuna si numai inteleg notiunea de femeie atragatoare :O:O:O…iweeeeeeee..yuck…bleaaaa :P:P:P

 2. dalila says:

  Cu siguranta daca as fi vazut o fotografie cu acest model as fi crezut ca este o “eroare” de photoshop =)) .Sincer, o proportie a corpului de genul acesta, pentru mine reprezinta un handicap. Sper sa nu reprezinte un ideal pentru nici o femeie.

 3. alina says:

  deci pe mine ma sperie :))

 4. m69 says:

  Înfiorator..Şi ce mândră este…jalnic

 5. Adelina says:

  Nimic frumos in aceasta imagine. Sincer, etalarea cu atata mandrie a ceva ce contrazice legile naturii, nu este deloc o idee buna. La gradinita, colegele ficei mele tin deja cura de slabire, nu cred ca este normal.

 6. Ipantofi says:

  Mi se pare ireal… poate e extraterestra :). Si unii sustin ca nu exista extraterestri!?!

Leave a Reply