Evenimentul de prezentare al colectiei Marni at H&M – o colectie limitata, a fost momentul saptamanii trecute in fashion. Pe 7 martie, multi iubitori ai brandului suedez s-au inghesuit entuziasti pentru avanpremiera din magazinul H&M Baneasa Shopping City.

Invitatii au avut ocazia sa-si achizitioneze produsele preferate din colectia limitata, in cadrul unei experiente unice de shopping.Vedete precum Antonia, Jojo, Andreea Berecleanu, Daiana Anghel, Olivia Steer, Venera Arapu, Andrei Zaharescu, Stephan Pelger, Adrian Sana si Ciprian Sipos au participat la eveniment purtand tinute din colectia limitata Marni at H&M.

Fiindca eram la un eveniment dedicat modei, noi am realizat un TOP 5 al celor mai bine imbracate vedete si va invitam si pe voi sa va alegeti tinutele preferate, purtate de vedetele autohtone la Marni at H&M:

1.  Mereu incantatoarea Mirela Bucovicean de la Molecule-F

Mirela Bucovicean la Marni at H&M

2.  Stirista Daiana Anghelin tinuta Marni at H&M; Trebuie sa recunoastem ca ii vine foarte bine!

3.  Actrita Madalina Draghici a realizat un color blocking rosu-negru stilat

4.  Antonia in tinuta Marni at H&M; colierul ei superb face parte din aceeasi colectie Marni at H&M

5. Designerul roman de succes, Stephan Pelger, poarta de data aceasta o tinuta Marni at H&M si ii sta bine

+

Diana Tofan, pr-ista brandului suedez H&M; surazatoare si indrazneata, Diana ne asigura un bun preview al anotimpului calduros ce va urma, in culorile si texturile H&M

*despre Marni at H&M

Marni at H&M inseamna o colectie eclectica, extravaganta si atemporala  pentru care Consuelo Castiglioni a selectat cele mai reprezentative piese ale casei.

Colectia poarta in mod esential amprenta casei Marni, care este recunoscuta pentru abordarea inventiva a modei. Este compacta si coerenta, iar articolele  – cu alura sportiva si aspect sofisticat – pot fi combinate si recombinate. Astfel, rochiile largi, camasile si topurile pentru femei devin punctul de plecare pentru asocierile de imprimeuri si texturi, iar linia barbateasca, alcatuita din costume  cu pantaloni lungi sau cu bermude, haine parka si articole cu intarsii este definita de stilul relaxat si practic.

Colectia Marni at H&M este disponibila in magazinele din Baneasa Shopping City, Afi Palace Cotroceni si Maritimo Shopping Center (Constanta) incepand din 8 martie.

Vezi Galeria Foto

Average rating  1 2 3 4 5  You must login to vote
«   »

Leave a Reply