Sa se afiseze fara machiaj, o adevarata provocare pentru femei!

Acesta este  motivul pentru care femeile petrec atat de mult timp in fata oglinzii din dormitor, e de parere Daily Mail. Putem sa ii contrazicem pe jurnalistii britanici? Nu prea.

De altfel, un studiu sociologic a aratat ca mai mult de doua treimi dintre femei sunt mai speriate de a iesi din casa nemachiate, decat de a merge la un interviu. Pentru acestea, sa se afiseze in fata celorlalti fara pic de machiaj este mai infricosator decat vorbitul in public, un interviu pentru un job sau chiar prima intalnire cu un tip.

In cadrul sondajului de opinie au fost intervievate 3.000 de femei. Dintre acestea, mai mult de jumatate au spus ca se simt in regula daca apar in fata familiei sau a partenerului fara machiaj.

Probelemele apar mai ales atunci cand femeile trebuie sa iasa in public. 70% dintre femeile intervievate au raspuns ca nu ar vrea sa fie vazute de catre colegi sau sefi fara machiaj.

Asa, femeile sfarsesc prin a petrece cu jumatate de ora mai mult, in medie, fata de barbati, pentru a se pregati ca sa iasa din casa. Ele petrec in jur de 21 de minute in fiecare dimineata pentru a-si aplica machiajul si a fi gata pentru o noua zi de munca.

Voi va simtiti confortabil sa iesiti afara din casa fara machiaj?

Leave a Reply