Bianca Grin si Agnes Keszeg sunt doua artiste pe care le admiram tare.  Bianca este creatoare de bijuterie contemporana iar Agnes realizeaza grafica pentru accesorii si ilustratii.

Special pentru Pastele acesta, cele doua artiste au creat un proiect aparte, o colectie de bijuterie care se numeste “Portrete de familie”. Vizual, tactil si mirositor…  bijuteria aceasta indeplineste toate calitatile.

Portrete de familie - Bianca Grin si Agnes Keszeg Bianca denumeste creatia ei “bijuterie ambientala” fiindca ambalajele medalioanelor au fost gandite in asa fel incat ele sa indeplineasca si un rol decorativ. Mai mult decat atat, daca “puneti doua picaturi din parfumul preferat pe spatele portretului, ziua va fi mai luminoasa”

Medalioanele si ambalajele lor au fost create de Bianca Grin, iar grafica ii apartine lui Agnes Keszeg.  Impreuna sunt un cadou cu totul si cu totul special.  “Eu visez in povesti iar Agnes le transpune in ilustratii. Mai departe, ma straduiesc sa transform visele in realitate”, spune Bianca.

Povestea din spatele acestei colectii de bijuterie: “Cand numaram anotimpurile, numaram perechile, caci viata se deruleaza in numere pare pentru a fi desavarsita”… este de fapt povestea oricui.

“Portrete de familie” este un proiect foarte drag Biancai. Ea ne-a marturisit ca a fost mult asteptat, dar ca in sfarsit a iesit asa cum si l-a imaginat mereu.

Bianca Grin

Bianca Grin - autor de bijuterie contemporana

Ca iubitoare de frumos cum ne cunoasteti, noi suntem impresionate de finisajul pieselor si de pasiunea imensa pentru arta, ce transpare din aceste creatii delicate.


Editie limitata

Design: Bianca Grin

Ilustratie: Agnes Keszeg

Copyright: Mona Ardeleanu

Vedeti mai jos o galerie foto cu piese din Colectia”Portrete de familie” de  Bianca Grin si Agnes Keszeg:

Foto:  Doru Oprisan

Colectia o puteti vizualiza si pe Facebook

Home » Cadouri speciale de Bianca Grin si Agnes Keszeg – Colectie de bijuterie » Portrete de familie - Colectie de bijuterie de autor
1.jpg
1.jpg
2.jpg
2.jpg
3.jpg
3.jpg
4.jpg
4.jpg
5.jpg
5.jpg
6.jpg
6.jpg
7.jpg
7.jpg

Leave a Reply