Astazi, Envy are o invitata speciala – Ritta Cleopatra este bloggerita de moda si frumusete, autoarea blogului http://passionforstylishlife.blogspot.com.  Ea va propune o tinuta de zi pentru acest sezon:
Am ales pentru voi o pereche de jeansi un pic mai larguti la baza, exact trendul din aceasta primavara, intr-o nuanta de albastru cu cateva tuse de “prespalat”, un pic mai lungi , tocmai pentru a conferi acel efect de “picioare interminabile”, pe care ni le dorim cu toate. Topul ales este dintr-un material cu fir argintiu, si cu spatele gol, foarte sexy, si un element surpriza in tinuta noastra.
Tinuta de zi

Tinuta de zi

Pantofii sunt din piele inoarsa albastru inchis, in nuanta jeansilor, o culoare care se poarta intens in acest sezon, asortata cu culori preum corai,  argintiu,  maro ciocolata si nude.
Tinuta de zi

Tinuta de zi

Geanta aleasa e dintr-un material natural, usor de spalat si de purtat, cu imprimeu floral, atat de adorat atat de vedete cat si de toate domnisoarele care se plimba pe strazile marilor orase din Romania si din lume.
Bratara cu cristale intrgeste tinuta, conferindu-i o alura sofisticata.

Tinuta de zi

Tinuta de zi

Va doresc zile de primavara plina de stil!

Leave a Reply