O noua generatie de frumusete!

Maybelline New York a semnat contractul cu supercunoscutul model Charlotte Free, care devine astfel imaginea brandului alaturi de o lista deja consacrata de nume faimoase: Christy Turlington, Julia Stegner, Erin Wasson, Kemp Muhl, Shu-Pei Qin si Emily DiDonato.

Maybelline  Charlotte Free

Charlotte Free

Afla cine este Charlotte!

Charlotte – cunoscuta pentru suvitele ei roz indraznete, look-ul ei modern si rebel este cea mai recenta revelatie din lumea modei. Imaginea, frumusetea si personalitatea ei reflecta perfect filozofia brandului Maybelline New York.

CharlotteFree

Charlotte Free

Charlotte reprezinta o noua generatie de frumusete. Energia ei debordanta si stilul nonconformist o fac sa fie unica. Spontana, indrazneata si increzatoare, Charlotte reprezinta perfect femeia Maybelline NY spune Damien Bertrand, Global Brand President, Maybelline New York.

Charlotte este nascuta la Los Angeles si a fost descoperita in 2010 in timp ce juca jocuri video. De atunci, Charlotte a urcat pe podium pentru Marchesa, Vivienne Westwood Red Label, Richard Chai si Jeremy Scott. Prezenta ei remarcabila a facut-o sa devina unul dintre modelele despre care se vorbeste cel mai mult, fiind recunoscuta pentru felul inovator in care isi prezinta instantanee ale lookurilor din prezentari.

Charlotte a aparut in campanii pentru Uniqlo, Edun si 7 for All Mankind si in editoriale unor reviste de prestigiu Vogue, Purple, 10 Magazine, Dazed & Confused, si V Magazine.

Charlotte isi face debutul pentru Maybelline NY in spotul TV pentru noul ruj Color Sensational Popsticks in aceasta vara.

Despre Maybelline New York

Maybelline New York este brandul cosmetic nr 1 in lume, prezent in peste 129 de tari.

Formulele cu tehnologii avansate si experienta fac din Maybelline NY un brand trend setter. Pentru mai multe informatii intra pe www.maybelline.ro

Leave a Reply