In opinia Envy, Loreen este next Fashion ICON.

Loreen, fata de origine marocana care a castigat pentru Suedia editia de anul acesta a Eurovision, cu melodia Euphoria,  va marca fara indoiala  lumea muzicala. Euphoria este deja un hit, iar Loreen are milioane de fani din intreaga lume.

Loreen

Loreen este delicata dar are o voce foarte puternica ce transmite emotie si ne vrajeste. Loreen impresioneza prin simpla prezenta. Nu are nevoie de prea mult machiaj  si nici de haine sexy. Stilul ei vestimentar este romantic si in acelasi timp dramatic.  VEZI MAI MULTE IMAGINI CU STILUL LUI LOREEN

Loreen

Machiajul ei este simplu, dar in acelasi timp ii pune in valoare frumusetea naturala. Pletele lungi, devin la ea un accesoriu personal.  O defineste misterul. Aceasta atitudine o vom vedea cu siguranata curand, tot mai des in jurul nostru. Poarta culori dark, dramatice si accente de rosu, care la ea semnifica tot romantismul.

Loreen

De altfel, artista a mentionat faptul ca iubeste drama. Combina cu nonsalanta elemente diafane – haine din materiale volatile cu elemente punck – geaca de piele, usor supradimensionata.  Pe scena apare simpla,  in picioarele goale, dar nu in stilul jucaus hippie ci mai degraba amintind de obiceiul Cezariei Evora.

Loreen – Euphoria LIVE:

Va place stilul lui Loreen? Nu ezitati sa impartasiti impresii cu noi!

Foto: Press/loreen.se

Leave a Reply