De la acnee severa la modelling

O fata de 19 ani din SUA este noua vedeta a internetului dupa ce a postat pe canalul ei de YouTube un video in care explica modul cum reuseste sa isi acopere acneea severa de pe fata.  Chiar daca sufera de acnee, Cassandra este si model si va veti convinge ca este o fata foarte frumoasa.

acnee

“Sa imi dau machiajul jos este una dintre cele mai nesigure gesturi pentru mine”…

acnee

Vezi mai departe filmuletul care a facut-o cunoscuta pe Cassandra in intreaga lume!

Clipul curajos al Cassandrei a avut milioane de accesari din intreaga lume, in prezent acesta apropiindu-se de 8 milioane de afisari. Tot ce si-a dorit fata a fost sa ofere incurajare pentru toate persoanele care sufera de aceeasi boala.

Secretul tinerei sunt produsele de buna calitate aplicate asa cum trebuie si capacitatea de a-si depasi problema.

Unul dintre cele mai bune parti ale faptului ca traim in Epoca Internetului este si acesta ca oameni din intreaga lume, care trec prin diverse probleme, reusesc sa isi uneasca fortele si sa gaseasca incurajarile de care au nevoie. Exact acest efect l-a avut si clipul tinerei din America.

Faptul ca a indraznit sa isi dezvaluie vulnerabilitatea in fata intregii lumi este un gest apreciat in unanimitate. Ca rezultat al succesului ei, Cassandra a fost invitata la celebra emisiune Good Morning America.

Leave a Reply