Invitatie - Colour Infusion Fashion Show

 

            E.Thula lanseaza prima sa colectie: “Celebration of Summer and Happiness” Pregatirile sunt pe ultima suta de metri pentru lansarea primei colectii de moda a tanarului designer roman, Sorina Banica, miercuri, 04 iulie 2012, deasupra Bucurestiului, in spatiul unic oferit de Penthouse Gallery.

 

Envy.ro  si E.Thula te invita deci, la evenimentul de lansare a colectiei. Ce trebuie sa faci pentru a castiga ?

1. acceseaza si da “Like” paginii: www.facebook.com/EthulaShop
2. raspunde pe Forumul Envy.ro la intrebarea: “Din ce tara este originar brand-ul – Comme des Garçons”

Premiul va fi acordat prin tragere la sorti.

Invitatii sunt asteptati sa soseasca incepand cu ora 19.30 la party-ul inspirat din American Teen-Age party din anii ‘90, prezentarea colectiei incepand la ora 20.30. Colectia “Celebration of Summer and Happiness” contine 9 piese si este bazata pe reflexii, transparente, luciuri si se adreseaza femeilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, puternice, dinamice, vesele, al caror stil nu inseamna doar rochii dragute si o accesorizare corecta, ci gasesc placere in a se juca cu hainele lor, in a se imbraca cu dorintele si trairile lor, astfel incat sa-si ofere mici momente de fericire.

Evenimentul “Colour Infusion”, de lansare a colectiei sub brandul E.Thula, va sfida prezentarile de moda clasice, sobre si rigide si va invita sa va bucurati de un eveniment creat pentru a va face pur si simplu sa va simtiti bine. Va veti putea delecta cu savuroasele, dar perfect sanatoasele cupcakes de la Stephany’s si bea o cafea buna de la Nespresso – gratie Brands International.

 

Despre E.Thula:

E.Thula este un nou brand de haine aparut pe piata din Romania. Lansarea primei colectii vestimentare „Celebration of Summer and Happiness” va avea loc pe data de 04 iulie, ora 19.30, la Penthouse Gallery unde se va organiza un cocktail party inspirat din petrecerile americane ale anilor 90.

Leave a Reply