A fost o prezentare sfarsita cu ropote de aplauze, aceasta pentru ca Florin Dobre, tanarul designer roman a oferit un showde calitate, cu ultima sa prezentare de moda masculina. Colectia lui Primavara / Vara 2013 “The PureSuit of Paul Smith” a fost inspirata de filmul “Undeva la Palilula”, regizat de Silviu Purcarete.

Prezentarea a avut loc in subsolul Palatului Stirbei din Bucuresti, un loc ideal pentru o teatralizare ca la carte. Florin Dobre a creat 24 de personaje si ne-a introdus intr-o  atmosfera diforma -  “o lume a nebunilor, ologilor, a oamenilor tristi, lipsiti de zambet, schimonositi de o realitate deformata”.

Florin Dobre

Aceasta punere in scena reusita a fost foarte apreciata de catre public, iar Envy.ro in specia,  a apreciat conceptualizarea fara cusur si evolutia in directia cea mai buna a lui Florin Dobre. Si nu am fost singurele ci si Pasarela Evenement a fost de aceeasi parere, pe Facebook: Magnifique évolution of the designer Florin Dobre, ready to show in Paris ???? (Magnifica evolutia designerului Florin Dobre, e gata sa prezinte la Paris?)

 

Florin Dobre

 

Florin Dobre

 

Florin Dobre

 

Florin Dobre

 

 

Leave a Reply