Vara este in toi  iar petrecerile se tin lant.  O invitatie la o petrecere pe plaja, la piscina, pe acoperisul unei cladiri sau intr-un club fancy este o invitatie la distractie. Ai nevoie doar de outfitul potrivit evenimentului, zambetul pe buze si voie buna.

Beach party

Daca esti invitata la o petrecere pe plaja, va trebui sa renunti la tocuri sau plaforme. Alege o tinuta cat mai lejera, poti combina o pereche pantaloni scurti cu o camasa alba, accesorizate cu un colier cat mai colorat. Nu uita costumul de baie, palaria si ochelarii de soare si lotiunea de plaja.

 

Sursa foto: Camille C

Pool party

Stim deja ca majoritatea petrecerilor la piscina de termina cu toti invitatii aruncati in apa. Daca va pregatiti de o petrecere la piscina, optati pentru un costum de baie intreg si un parejo sau o tunica, sau o rochie cat mai lejera si vaporoasa. Evitati tocurile inalte si bijuteriile luxoase pe care le puteti pierde foarte usor.

Sursa foto: Valeria V

Roof party

Ce poate fi mai minunat decat sa dansezi pe acoperisul unui zgarie-nori la apusul soarelui? Pentru  o petrecere pe acoperisul unei cladiri poti alegi o pereche de sandale cu toc, insa foarte comode, o pereche de jeans si o camasa sau un tricou asimetric.

Sursa foto: Willabelle Ong

Oriunde ati merge, imbracati-va pentru distractie!

Leave a Reply