Patzaikin este un nou brand romanesc pe care noi l-am apreciat inca de la inceput ca fiind FOOOOOARTE TARRRE!

Ivan Patzaikin, marele sportiv roman, colaboreaza cu o echipa de designeri si artisti pentru a crea un brand de moda – PATZAIKIN.  Astfel Olah Gyarfas, unul dintre cei mai nonconformisti si profesionisti designeri de pe la noi, se afla in spatele creatiilor vestimentare de la PATZAIKIN, iar  Carla Szabo creeaza accesoriile.

Anul acesta, sportivii si oficialii romani de la Olimpiada londoneza poarta Patzaikin, iar  le ceremonia de deschidere, fara urma de mandrie o spun, au fost cei mai frumosi!

Cu esarfe barbatesti, fara cravatele scortoase, asa au fost imbracati sportivii olimpici !

Patzaikin - Romania OlimpicaSursa foto: Facebook/ Patzaikin

Vineri, in ziua ceremoniei de deschidere a  Olimpiadei, s-a deschis in Baneasa  Shopping City si un Pop-up Shop Patzaikin,  in Baneasa Shopp City. Acesta este singurul magazin in care va fi disponibila colectia PATZAIKIN – Romania Olimpica.  Deci, haine similare celor purtate de sportivii romani la Londra sunt disponibile si pentru noi, dar dar pana in data de 2 septembrie.  Colectia este disponibila si online.

Patzaikin - Romania Olimpica

Patzaikin - Romania Olimpica

 

PATZAIKIN este un brand de fashion, design si ecotehnologie, initiat de Ivan Patzaichin impreuna cu o echipa de designeri, arhitecți, artisti, mestesugari, specialiști in dezvoltare si antreprenoriat social si experti in comunicare. Coordonata principala a brandului este cea eco, insa produsele de fashion, sport, turism si lifestyle realizate sub brandul PATZAIKIN se vor baza pe mixul de design inovativ cu traditii si materiale romanesti.

Sursa inspiraţiei: IVAN PATZAICHIN
Manager de proiect: TEODOR FROLU
Designer: OLAH GYARFAS
Fotograf: TIBI CLENCI
Imaginea colecţiei: SILVIU TOLU
Styling: MARIAN PALIE
Designer: CARLA SZABO
Visual Artist: ANCA BENERA
Centrul de Creaţie Harolt

 

 

 

de JulliE S.

Leave a Reply