Pe Andreea Esca o vedem deseori in ipostaze mondene, afisandu-si si latura “fashionista”. Si… cum asta stie sa faca…  “da bine”.  Totusi, vedeta a cam dat-o in bara recent atunci cand a fost nevoita sa vorbeasca fara sa citeasca de pe prompter. Da, hainele sunt frumoase, ne pot flata figura, ne pot face sa ne simtim bine intr-un anumit moment. Dar poate ca ar trebui sa intelegem cu toate ca aparentele sunt mereu inselatoare si ca trebuie sa demonstram, de cele mai multe ori si prezenta mintii nu doar pe cea a trupului, nu de alta dar pana si orice model videochat poate deveni fashionista dupa cum se pare.

 

Suntem si noi de acord cu afirmatiile colegei noastre de Alice Nastase de la Revista Tango. “Eu cred ca trebuie sa ai de doua ori mai mare grija ce spui atunci cand esti persoana publica. Eu cred ca atunci cand o conjunctura te inalta la rangul de formator de opinie trebuie sa cantaresti cu finete fiecare nuanta a cuvintelor tale”.

 

La o conferinta despre femeile decariera, Andreea Esca a marturisit ca ea nu crede ca femeile nu sunt egale cu barbatii, povestind ca “ea nici nu vrea egalitate, la ce i-ar folosi, cand ea e invatata cu inegalitatea si rasfatata de ea. Ca voieste sa i se tina paltonul cand se imbraca, sa i se plateasca facturile, ca sa nu-si incarce mintea cu o operatiune atat de complicata, sa i se deschida usa cand e cu un domn in preajma” – Alice Nastase pe blogul ei Marea Dragoste.

 

Cititi editorialul lui Alice Nastase: “Cand deschizi gura”

 

 

 

 

 

Leave a Reply